Deca

Kuda sa decom u subotu? Evo je super Ofy ideja!

Kuda sa decom u subotu? Evo je super Ofy ideja!
Podeli dalje

Za mame i tate, deke i bake, subotu popodne rezervišite za svet igračaka i nezaboravan provod sa vašim mališanima u novootvorenom Ofy Toy Landu!

 

Ofy Toy Land otvara vrata svoje nove prodavnice, tačnije, robne kuće na 5 spratova i 1500 kvadrata i to u samom centru grada! U Nušićevoj 11 nalazi se novi svet igračaka u kojem će klinci i klinceze uživati i sigurno pronaći sve što im treba.

Subota 05. septembar od 17 do 21 sat neka vam bude rezervisana za druženje sa Ofyjevcima i ostalim posetiocima jer, pored toga što će svi artikli (njih preko 10.000) biti na popustu od 10% tokom čitavog dana, računi od kupovine učestvuju u nagradnoj lutriji sa vrlo lepim i kreativnim nagradama! Deca će se zabaviti i uz kreativne radionice kakve do sada niste videli, kao i promo arhitekture, crtanje lica, pravljenje figura od balona i još mnogo toga! A kao šlag na tortu, klince i klinceze zabaljaće i pravi mađioničari sa kojima će izvoditi razne trikove i iluzije. Izvlačenje nagrada sa lutrije obaviće se nakon predstave za decu – da i to se dešava 🙂

otvoren_novi_ofy_toy_land_v
Da ne pomislite kako je Ofy samo svet igračaka, u ovom sjajno opremljenom prostoru možete kupiti i garderobu, opremu za bebe, pribor za školu, knjige i još mnogo toga, a samo u subotu, na svaku kupljenu knjigu Enco Book poklanja slikovnicu!

kuda_sa_decom_u_subotu_evo_je_super_ofy_ideja_v

Prošetajte do Nušićeve, obradujte svoje mališane i provedite jedan uzbudljiv dan u novootvorenoj Ofy Toy Land robnoj kući.

Vidimo se!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook