Deca

Svet igračaka za naše mališane – Ofy Toy Land

Svet igračaka za naše mališane – Ofy Toy Land
Podeli dalje

Igračke iz mašte, iz detinjstva mama i tata, igračke iz  najrazličitijih bajki i crtaća – svet igračaka koji postoji na javi – to bi ukratko bio opis za Ofy Toy Land.

 

Svetsko a naše – svet igračaka Ofy Toy Land postoji već punih 16 godina, a nešto manje od toga traje i naše poznanstvo, kasnije i druženje. Neke prve roditeljske korake i odluke napravila sam upravo u Ofy radnji, birajući nešto od opreme za bebe, igračke, ali i garderobu, poklone za dečije rođendane, pribor za školu.. Rastom mog prvenca, rasli su i naše zajedničke želje i potrebe, kao i drugarstvo koje se održalo do danas.

A zašto sve ovo pričam?

Svet igračaka Ofy je u Beogradu otvorio veliku robnu kuću na čak 5 spratova, namenjenu deci i svemu onome što njihove glavice mogu da smisle. U strogom centru grada, u Nušićevoj 11, naši klinci i klinceze mogu birati šta im srce poželi: od knjiga i društvenih igara, preko garderobe i pribora za školu, pa sve do najšireg spektra igračaka na jednom mestu – sveukupno, preko 10.000 artikala  koji roditeljima pomažu da deca imaju srećno i bezbrižno detinjstvo 🙂

Za vikend se, tačnije u subotu, odigralo svečano druženje povodom otvaranja, a kako je klincima bilo, pustiću fotke da govore same za sebe:

Zgodno, fino i taman na vreme. Ako klincima treba nova garderoba za školu, možda ranac i pernica, dodatne sveske; ili, prosto, idete na dečiji rođendan – nema razloga da ne posetite Ofy Toy Land, obradujete svoje ili neko drugo dete i uživate u zajedničkoj  zabavi. A za one neodlučne, tu je opcija ličnog savetnika za kupovinu, kao i mogućnost online kupovine uz besplatnu dostavu za iznose od preko 1000 RSD.

 

Sve u svemu, u Ofy Toy Landu postoji 10.000 razloga da ga posetite i odaberete baš ono što vašem dečaku ili devojčici treba, a kao potvrdu svega gore navedenog, bacite pogled na najnoviji katalog i uverite se i sami 🙂


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook