Deca

Pampers jer vasa beba zasluzuje najbolje

Pampers jer vasa beba zasluzuje najbolje
Podeli dalje

Proteklog meseca ste bili u prilici da se na našim stranama malo podrobnije upoznate sa Pampersom i Pampers Premium pelenama. Umesto zaključka, uradila sam anketu na temu odabira pelena i evo rezultata.

 

U anketi koja je objavljena krajem februara, učestvovale su 22 anonimne mame dece uzrasta od 2 nedelje do 11 godina i evo šta su imale da kažu o pelenama koje koriste.

Na pitanje koje pelene koriste, 19 mama je odgovorilo Pampers, od čega njih tri svojim bebama oblače Pampers Premium. Preostale tri mame koriste Label, Puffies i Libero.

Upitane da podele sa nama šta je presudno u odabiru pelena, mame su najčešće odgovarale da su odlučujući faktori kvalitet, delotvornost, zaštita i cena. Svakako interesantan podatak je i činjenica da Pampers jedini ima veličinu koja odgovara i deci uzrasta 9,10,11 godina, olakšavajući bar malo muku roditelja čijoj je deci potreban ovaj vid zaštite i nege.

Na pitanje koje su se pelene najbolje pokazale, ponovo je 19 mama poverenje ukazalo Pampersu – od čega njih 4 koristi Pampers Premium. Ostale pelene u kategoriji najboljih su Label, Puffies i Libero.

Mame smo pitali da li su menjale proizvođača i zašto, a najčešći odgovori su bili zbog poređenja kvaliteta, alergijske reakcije, probe uzorka i cene.

Slični rezultati nalaze se i na forumu Ana, gde su mame upitane kojim su pelenama najzadovoljnije. Od 114 mama koje su odgovorile i od 13 pomenutih proizvođača pelena, 46 mama dalo je prednost Pampersu – od čega njih 22 Pampers Premium Care pelenama.

Kao žena i majka koja, pored roditeljskih, ima još i poslovnih pa i privatnih obaveza, jako mi je važno da iz svega izvlačim maksimum na najkvalitetniji mogući način. Zato mi je važno da svojoj (trećoj) bebi pružim najbolju brigu i negu – što mi Pampers i omogućava. Mihajlo će za koji dan napuniti dva meseca i koristimo naizmenično običan i Pampers Premium Care. Zahvaljujući ovim pelenama, moja beba je čista, nasmejana i bez ojeda; pelene ne propuštaju i dugo traju. Vreme koje bih inače (sasvim sigurno) trošila na prečesta presvlačenja da koristim neke druge pelene, zahvaljujući Pampersu provodim u druženju sa najmlađim članom ili starijim sinovima,  završavajući neki posao ili u uživanju sa suprugom i odmaranju.

Ja sam svoje poverenje ukazala Pamersu još pre 14 godina i nisam se pokajala. Zato ih i danas koristim i vama toplo preporučujem.

Ivana Ćirković

*Podršku za pisanje ovog teksta je pružio Pampers Srbija

 


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

  • Pu Pu što je sladak bebac!Još sam mlada za porodicu ali ću sigurno koristiti pampers jednog dana,u mom kraju se te pelene jedino koriste i svi ih hvale 🙂

Facebook