Deca

Spavanje sa stilom za najmladje

Spavanje sa stilom za najmladje
Podeli dalje

spavanje sa stilom za najmladjeJednom kad zaspimo, možemo biti sve što poželimo, naročito oni najmlađi. Jedna kompanija je mislila na to kada je dizajnirala specijalnu posteljinu za klince, koja im pomaže da snovi budu još bolji. Pogledajte o čemu se radi.

 

 

Jednom kad zaspimo, možemo biti sve što poželimo, naročito oni najmlađi. Jedna kompanija je mislila na to kada je dizajnirala specijalnu posteljinu za klince, koja im pomaže da snovi budu još bolji. Pogledajte o čemu se radi.

Holandska firma Snurk, koju je osnovao bračni par Peggy van Neer iand Erik van Loo osmislili su posteljinu za naše najdraže, koja im osigurava sne pune avanture i uzbuđenja. Za sada su dostupne tri verzije: astronaut za dečake, princeza za devojčice i univerzalna trampolina. Odlična stvar i pomoć za odlazak na spavanje bez suza.

Astronaut poseteljina se sastoji od foto realističnog odela namenjenog prekrivaču i kacige za jastuk koji dečacima osiguravaju prave zvezdane snove. A, kada ne spavaju, budite sigurni da će ih podsećati da nameste krevet – toliko dobro izgleda kada je sve uredno složeno.

Devojčice kao devojčice – koja od nas nije poželela da bude princeza – a uz ovu posteljinu će to, makar i u snovima, moći. Posteljina se sastoji od navlake za jorgan na kojoj je iscrtana predivna balska haljina i jastučnice sa tijarom koja izgleda kao da je na devojčicinoj kosi, dok spava.

A trampolina? Verujem da će klinci ponajviše uživati u ovoj posteljini, ma koliko se to nama roditeljima ne sviđalo jer, koliko puta ste ih uhvatili da skaču kao sumanuti; a setite se koliko ste i vi sami u njihovim godinama 🙂

Cene se za navlake za jorgan kerću od 59,95 evra, dok za jastučnice idu od 29,95 evra. Više detalja o ovim, ali i ostalim proizvodima, kao i o načinima isporuke, možete pronaći na njihovom sajtu.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook