Deca

Pampers Premium Care – zastita sa 5 zvezdica

Pampers Premium Care – zastita sa 5 zvezdica
Podeli dalje

Decenijama radeći na stalnim inovacijama i usavršavanju pelena za jednokratnu upotrebu – a zarad bolje zaštite i udobnosti beba, Pampers je 2010. predstavio i Pampers Premium Care pelene, jedinstvene po svojoj ulozi, dejstvu i zaštiti. Evo i priče o njima.

Pampers Premium Care pelene rezultat su decenijskih detaljnih istraživanja dermatologa, pedijatara i samih roditelja, a koja su pokazala da koža beba – pogotovo novorođenčadi – zahteva dodatnu zaštitu u odnosu na stariju decu i odrasle. Zbog toga je osmišljena i napravljena pelena sa specijalnim Dry Max jezgrom pomoću kojeg koža bebe ostaje suva i zaštićena i do 12 sati! Lično, nisam bila u mogućnosti da isprobam tu satnicu, jer se Junior budio često tokom noći, ali 4-5h su izdržale sasvim solidno, da ne kažem sjajno.

Pored revolucionarnog jezgra, Pampers Premium Care pelene su i 20% tanje od svih ostalih pelena; naizgled, bespotreban podatak i pogodnost, ali… Upravo ova inovacija omogućava bebama i roditeljima bolje i intimnije povezivanje jer, svi znamo, prva komunikacija sa njima je kroz dodir koji se, zahvaljujući ovim pelenama, bolje oseća i doživljava. Optimalna tankoća uz potpunu sigurnost nepropuštanja u Pampers Premium Care pelenama postignuta je zahvaljujući uklanjanju celuloze, koja je zamenjena Dry Max apsorbujućim gelom. Tako je dobijena pelena koja je tanja od svih drugih na tržištu, a koja ujedno može da apsorbuje i do 10 puta sopstvene težine!  Zajedno sa Pampers Sensitive maramicama, Premium Care set omogućava potpunu negu i zaštitu osetljive bebine kože, dostojnu 5 zvezdica. A evo i zašto:

#1. Ultra zaštita protiv vlage – Zahvaljujući superupijajućem sloju koji sadrži Dry MAX gel, vlaga ostaje zarobljena unutra, podalje od bebine kože, koja zato ostaje suva i zdrava.

#2. Ultra pričvršćivanje (pristajanje) – Nove Pampers Premium Care imaju elastične strane, koje savršeno pristaju oko stomaka, i preklapajuće trake (veličine 1 i 2), što sve zajedno bebi omogućava da se slobodno kreće.

#3. Ultra nega – Nove Premium Care poseduju sve elemente koji su neophodni da se bebina koža održi suva i čista: spoljašnji sloj koji dozvoljava koži da diše, jedinstven sistem za upijanje tečne kake (veličine 1 do 3) i specijalni Aloe Vera losion sa efektima hidratacije i zaštite.

#4. Ultra tanka – Inovativna Dry MAX tehnologija omogućava najbolju preraspodelu superupijajućeg gela tako da Premium Care pelena može biti i DO 20% tanja i udobnija, a da jednako efikasno štiti kožu vašeg mališana.

#5. Ultra komforna – Svaka beba uživa u nežnom dodiru i zato je Pampers Premium Care napravljena od materijala mekog poput pamuka.

Pampers Srbija je, u saradnji sa udruženjem pedijatara Srbije u decembru radio istraživanje  usmereno na perspektivu majki po pitanju zaštite sa pet zvezdica za njihove najmlađe.Rezultati istraživanja su pokazali da 93,3% mama koristi pelene koje će sa sigurnošću obezbediti maksimalnu zaštitu i slobodu pokreta njihovih beba. Organizovano je i druženje mama sa stručnjacima pedijatrima, dermatolozima i psiholozima, u okviru kojeg smo mogli da razmenimo svoja iskustva, postavljamo pitanja vezana za rast i razvoj naših beba i detaljnije se upoznamo sa svim funkcionalnostima koje Pampers Premium Care pelena.

Autor: Ivana Ćirković

*Podršku za pisanje ovog teksta je pružio Pampers Srbija

 


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

  • Pelene su vrhunske,jedino sto me od njih odbija jeste cena i sto ih ima deset manje nego u pakovanju obicnih Pampers,inace bih ih stalno koristila.

Facebook