Deca

Prvi trenuci roditeljstva

Prvi trenuci roditeljstva
Podeli dalje

Prvi trenuci roditeljstva su nešto što pamtite čitav život i, od trenutka kad saznate da ćete postati roditelj, uvek slavite taj prvi trenutak.

 

Kako bebe postaju veće i prohodaju, pa postaju deca i adolescenti, dokle god odrastaju, ali i čitavog života, roditelji su ponosni, emotivni, srećni i uvek se prisećaju prvih, najlepših uspomena.

Novi roditelji i oni koji očekuju prinovu iskusili su iščekivanje, nadu i ushićenje povodom bebinog dolaska na svet, i svih “prvih” neprocenjivih trenutaka koji slede: prva fotografije bebe u stomaku, prva garderoba za trudnice, prva kupovina za novorođenče, prvo odelo za bebu i prve igračke.

Ukoliko pitate bilo koju mamu, koji dan joj je bio najlepši u životu, sigurno će odgovoriti “Onaj kada sam postala mama po prvi put!

Kako beba raste, vreme brzo prolazi i ostaju uspomene od stotine, hiljade fotografija. Novim roditeljima ništa ne predstavlja veće zadovoljstvo od proživljavanja svih bebinih prvih doživljaja. Prvo kupanje, prvi zub, prvi koraci, prvi virus, prva šetnja, prvi rođendan, prva emotivna nemoć, neprospavana noć, prvo “ne znam šta da radim”, prvi izlet, prvi zajednički odmor, prvi Uskrs, Božić, detetove prve reči, polazak u školu…

prvi_trenuci_roditeljstva_v

Svi prvi trenuci koje roditelji i njihovi mališani dožive zajedno kao porodica, nevažno da li je velika ili mala, su momenti koji su dragoceni i slavljeni. Kao doprinos mnoštvu prvih trenutaka koje porodice zajedno dožive, Pampers realizuje video pod nazivom “prvi”, koji naglašava mnoga dragocena iskustva koje roditelji i bebe dele, u želji da vas inspiriše da se setite svojih iskustava i tih divnih uspomena:


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook