Deca

Šta jedu naša deca?

Šta jedu naša deca?
Podeli dalje

Znate li šta jedu naša deca i da li ih zdravo hranimo? Odgovore saznajte na druženju povodom obeležavanja Svetskog dana roditelja.

 

Humana mama zna šta je zdrava hrana“ je događaj koji Humana organizuje 1. juna, na kojem će se predstaviti rezultati istraživanja na temu – da li zdravo hranimo decu, nastalog na osnovu anketiranja više od 500 mama širom Srbije.

 

Tom prilikom, dobićemo odgovore na pitanja: da li i do kada majke doje svoju decu, koja je prva čvrsta hrana sa kojom se mališani susreću, koliko često jedu voće i povrće, da li jedu slatkiše i piju gazirane sokove…

 

Mame i tate će imati priliku da razgovaraju sa jednim od najcenjenijih pedijatara u Srbiji, dr Goranom Vukomanovićem iz Univerzitetske dečije klinike Tiršova.

šta_jedu_naša_deca_v

Naše poznate mame, voditeljke Jovana Joksimović i Aleksandra Gudelj, glumica Milena Vasić, kao i višestruka fitnes šampionka Marija Savić Srećković pripremaće ukusne i zdrave obroke, po omiljenim receptima njihovih mališana.

Za najmlađe su organizovane zabavne dečije radionice, koje će voditi tim iskusnih animatorki.

Ulaz je slobodan, sve goste očekuju pokloni!

 

Dođite da podelimo znanja i iskustva i ne zaboravite da je dojenje nezamenljiva ishrana za vašu decu, kao i to da nakon uvođenja čvrste hrane svaki obrok bude izbalansiran i zdrav.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook