Deca

Šta svaka majka želi da čuje od partnera

Šta svaka majka želi da čuje od partnera
Podeli dalje

Spremite maramice i saznajte šta svaka majka želi da čuje od partnera!

 

Svi znamo (ili ćemo saznati) koliko je prva godina majčinstva teška, nepredvidiva i iscrpljujuća, bile majke po prvi ili drugi/treći/N-ti put. Nespavanje, iscrpljenost, umor, razdražljivost, netrpeljivost su samo neka od osećanja i stanja koje doživljavamo u toj prvoj godini majčinstva i bebinog odrastanja, zbog čega je jako važno da imamo jaku i sigurnu podršku od okoline, ponajviše od partnera.

Prepoznajući važnost sigurnosti i podrške, Pampers je (a ko bi drugi) uradio reklamu u čast majki i prve godine majčinstva, pod sloganom „Bebin prvi rođendan je i mamin prvi rođendan„. Reklama je rađena za japansko tržište, ali je snažna poruka univerzalna za sve majke i njihove partnere: zahvalnost majkama za najiscrpniju godinu njihovog života.

 

šta_svaka_majka_želi_da_čuje_od_partnera_v

 

Odvojte tih 4 minuta vremena i pogledajte dirljivu reklamu koja ujedno opisuje sve strahove i brige sa kojima se majke, tokom prve godine bebinog života, suočavaju:

 

 

predstavljaju sigurnog i pouzdanog partnera za roditelje, jer njihovim bebama omogućavaju suv, miran i neometan san. Samim tim, i roditelji dobijaju svoje trenutke mira, spokoja i, preko potrebno, vreme za odmor.

 

*Podršku za pisanje ovog teksta je pružio Pampers Srbija


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook