Deca

U tren oka, jer ljubav je ljubav, ista i jednaka za sve

U tren oka, jer ljubav je ljubav, ista i jednaka za sve
Podeli dalje

Baš kao i sama ljubav, U tren oka je kratki animirani film koji će vas oboriti s’ nogu i ne smete propustiti da ga pogledate!

Kad god se povede priča o LGBT zajednici, uvek se sve svede na odrasle ljude; a šta je sa mladima, šta je sa decom? I, pre nego krenete sa kritikama i negativnim komentarima, budimo realni: zar zaista mislite da je seksualno opredeljenje nešto što se s vremenom stiče ili što ljudi – kad odrastu – sami odaberu? Kako je deci, tinejdžerima – samo oni znaju; zbog čega su pokušaji poput ovog, korak u pravom smeru. Razumevanja, spoznaje i prihvatanja da smo svi mi različiti na svoj način, a opet isti. Isti u tome da volimo i želimo da smo voljeni.

[Tweet „U tren oka je animirani film o dečaku kojeg rođeno srce otkriva u pokušaju da tako dođe do dečaka o kojem mašta.“]

Otvorite svoja srca i ostavite predrasude po strani; pokušajte da razumete koliko su i ovaj crtani i slični projekti važni da se deca ne osete da su loši, odbačeni, nedostojni bilo čega. U tren oka se na YouTubeu pojavio pre tri dana i već ima preko 7.5 miliona pregleda, a evo i zašto:

Crtani je  nastao kao univerzitetski projekat dva studenta, Beth Davida i Estebana Brava, da bi prerastao u primer iskustva LGBT omladine i svega kroz šta prolaze.

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook