Deca

Vikend kreativne radionice u Supermarketu

Vikend kreativne radionice u Supermarketu
Podeli dalje

supermarket radioniceSvake nedelje u periodu od 10 do 12 časova, za najdužim stolom u Supermarketu, okupljaju se naši najmlađi i najslađi posetioci na super kreativnoj radionici. Cilj radionica je razvijanje kreativnih navika, spretnosti, tolerancije i, uopšte, unapređivanje njihovog načina života.

 

Svake nedelje u periodu od 10 do 12 časova, za najdužim stolom u Supermarketu, okupljaju se naši najmlađi i najslađi posetioci na super kreativnoj radionici. Cilj radionica je razvijanje kreativnih navika, spretnosti, tolerancije i, uopšte, unapređivanje njihovog načina života.

Program radionica:
18. mart
Tema: Origami žabe
Predavac:  Nevena Petrović
Cilj radionice:Razvijanje manipulativne spretnosti kod dece, samostalnosti i istrajnosti u radu, kao i razvoj kreativnosti kao komponente ličnosti.

25. mart

Tema: Šarene maramice
Predavac : Milica Milojević
Cilj radionice: Razvijanje higijenskih navika kod dece, ukazivanje na značaj i način korišćenja maramice i povezivanje priče sa likovnim izražavanjem.
1.april
Tema :Origami lotos
Predavac:  Nevena Petrović
Cilj radionice: Razvijanje tolerancije i međusobnog razumevanja, izražavanje kreativnosti i razvijanje osećaja za korisno i lepo.
Ukoliko želite da se i vaši mali kreativci igraju i stvaraju sa Supermarket konceptom, prijavite ih na e-mail hello@supermarket.rs ili telefonom 011/2910942

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook