Deca

Zanimljivi blogovi za roditelje

Zanimljivi blogovi za roditelje
Podeli dalje

zanimljivi blogovi za roditeljeSvi roditelji su bolno svesni da biti roditelj nije uvek med i mleko. Zato nije na odmet ponekad se opustiti, nasmejati i razveseliti se svim onim situacijama u kojima se povremeno nađemo i napuniti baterije za nove dogodovštine. Evo kako.

Svi roditelji su bolno svesni da biti roditelj nije uvek med i mleko. Zato nije na odmet ponekad se opustiti, nasmejati i razveseliti se svim onim situacijama u kojima se povremeno nađemo i napuniti baterije za nove dogodovštine. Evo kako.
 
Kako jako mnogo vremena provodim online, usput sam pronašla nekoliko interesantnih , vrlo zanimljivih i ne tako tipičnih blogova na temu roditeljstva, koje ovim putem toplo preporučujem.
Honnest Toddler
U pitanju je blog pisan od strane neimenovanog mališana (iliti njegovih vrlo inventivnih roditelja), zahvaljujući kome imate vrlo direktan i komičan uvid u način razmišljanja malih dvogodišnjaka. Kako sam i sama mama jednog dvogodišnjaka, ovaj blog mi je odnedavno postao svakodnevna razonoda. Tek jedan primer šta možete da očekujete:
 
Sh*t my kids ruined
Kao što možete naslutiti iz samog naziva bloga, u pitanju je mesto na kojem ćete se sigurno dosta zadržati i često mu se vraćati. Ovde se nalazi čitava arhiva stvari, predmeta, nameštaja, prostorija i svega onoga što deci može pasti na pamet da u igri, šali i ne razmišljajući, unište. Pored toga što ćete se smejati tuđim mukama, ovo je mesto na kojem možete podeliti i svoje, jednostavnim slanjem fotografije uništene stvari i kratkim opisom.
 
Crappy Pictures
U pitanju je blog-sajt jedne kreativne mame dvoje dece koja crtežima objašnjava svoje svakodnevne majčinske dužnosti i obaveze, a kojima nikad kraja! Kako sama kaže, ovaj projekat nastao je kao izduvni ventil, jer je u jednom trenutku osetila da ludi od svakodnevnih obaveza oko dece, supruga i kućnih ljubimaca. Jedan malo drugačiji i osvežavajući prikaz onoga kroz šta i sami svakodnevno prolazimo.
 
Smacksy
Smacksy je mesto na kojem bivša TV scenaristkinja a sada domaćica, Lisa Page Rosenberg zapisuje sve one urnebesne razgovore sa svojim sinom, u formi sitkoma. Setite se samo svih onih situacija kada ste poželeli da imate blizu papir i olovku pa da pribeležite sve one dečije bisere – Lisa je to otelotvorila u formi blog-sajta, a svima nama na uvid, uživanje i razbribrigu.
 
Naps Happen
Setite se onih smešnih You Tube klipova u kojima deca spavaju na najrazličitijim mestima i u najnemogućim pozama – mama Alicia napravila je blog u kojem kači fotografije svoje dece upravo u takvim situacijama! Beskrajno slatko i zabavno, ali i inspirativno – da i sami nešto slično napravimo!
 

 
Because I sead so
Blog koji će vas sudariti sa realnošću, navesti na razmišljanje, preispitivanje ali i dati vam snage i volje kad posustanete, nasmejati vas i razgaliti. Dawn je samohrana mama šestoro dece različitih uzrasta (tri devojčice i tri dečaka), koja na ovom mestu opisuje svoja svakodnevna dešavanja, deli sa nama brige i sve radosne trenutke, savete, anegdote i sve ono što je okružuje. Reality check, što bi rekli stranci.
 
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook