Moj dom

Knjiski moljac polica fotelja

Knjiski moljac polica fotelja
Podeli dalje

knjiski moljac polica knjigaLjubitelji dobre knjige sigurno će uživati u ovoj neobičnom dizajnu i spoju fotelje i police za knjige. Upoznajte „Bookworm“ policu fotelju.

 

bookworm polica za knjigeLjubitelji dobre knjige sigurno će uživati u ovoj neobičnom dizajnu i spoju fotelje i police za knjige. Upoznajte „Bookworm“ policu fotelju.

Boockworm je jedinstvena polica – fotelja i, delimično soba! – dizajnirana za sve one divne trenutke opuštanja, uz dostupnost omiljenih stvari na dohvat ruke. Ovde možete odložiti omiljene knjige i časopise, namestiti par jastuka za veću udobnost i potpuno se prepustiti uživanju! A za večernje trenutke, Bookworm ima ugrađenu lampu za potpuni ugođaj.

Izrađen od kombinacije drveta i nerđajućeg čelika (koji se ugrađuje u zid radi održavanja ravnoteže i sigurnosti), Bookworm predstavlja odličan spoj dizajna i umetnosti u višenamenskom komadu nameštaja. Proizvodi se po zahtevu i spoljašnost kabineta dostupna je u različitim bojama. Dizajn potpisuje holandska firma Atelier 010.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook