Moj dom

Mobilna soba za spavanje

Mobilna soba za spavanje
Podeli dalje

mobilna soba za spavanjeBilo da ste sami ili živite sa porodicom, privatnosti nikad dosta. Još ako ste u malom prostoru, eto potencijalnog problema. Srećom, dizajneri razmišljaju i o tome, te je tako nastala i mobilna soba za spavanje.

Bilo da ste sami ili živite sa porodicom, privatnosti nikad dosta. Još ako ste u malom prostoru, eto potencijalnog problema. Srećom, dizajneri razmišljaju i o tome, te je tako nastala i mobilna soba za spavanje.

Idealna za male stambene jedinice ali i one trenutke kada biste da se osamite i budete u nekom svom svetu, ova mobilna soba – tačnije kocka za spavanje je, moguće, savršeno rešenje. Montirana na točkovima, moguće je pomerati je u bilo kom pravcu, u skladu sa potrebama i željama. Boje fuzije, lako se uklapa i oplemenjuje svaki problem i pruža preko potrebnu izolovanost – kada vam je do toga. U ostalo vreme, vrlo je prikladna za odlaganje stvari i prikrivanje haosa – kada nenajavljeni gosti pristignu, na primer.

Za privatnost unutar doma i kao neobičan a vrlo koristan ukras, detalje ove mobilne sobe – dimenzija 206×206 potražite na ovom linku.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook