Moj dom

Mobilne kuće za mlade

Mobilne kuće za mlade
Podeli dalje

Holandska arhitektonska firma osmislila je mobilne kuće za mlade koje se mogu izgraditi za jedan dan! Pogledajte o čemu je reč.

 

Sjajno rešenje za sve one koji žele da se rano (ili baš na vreme) osamostale i odsele iz roditeljskog doma, ove mobilne kuće za mlade predstavljaju sve ono što im treba u malom i, do tančina, osmišljenom životnom prostoru.

mobilne_kuće_za_mlade_v

Heijmans ONE je tip montažnih kućica koje su potpuno opremljene za moderan i savremen život i u sebi sadržekupatilo, kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu, pa čak i malu verandu.

mobilne_kuće_za_mlade_v1

Ove kuće su izrađene od drveta i predstavljaju adekvatnu zamenu za nedostatak stanova koji se iznajmljuju, istovremeno pružajući mogućnost da se (bar privremeno) urede brojne slobodne površine u Holandiji.

mobilne_kuće_za_mlade_v2

Ceo projekat ovih montažnih kuća za mlade osmišljen je da bude privremeno i ekonomski isplativo stambeno rešenje za ljude između 25 i 35 godina. Mesečna renta će iznositi oko 700 eura (što je za holandske uslove sasvim isplativo), a prvi kompleks ovih kuća biće postavljen već tokom decembra u Amsterdamu.

Više se o celom konceptu i detaljima ovih kuća možete informisati na zvaničnom sajtu idejnih tvoraca.

Šta mislite o ovakvom konceptu i načinu života?

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook