Moj dom

Na prodaju Neverland Majkla Džeksona!

Na prodaju Neverland Majkla Džeksona!
Podeli dalje

Ako ste veliki fan i imate višak novca, na prodaju Neverland Majkla Džeksona!

 

Kako piše Wall Street Journal,  prodaje se čuveno kalifornijsko imanje Majkla Džeksona – Neverland Ranch, i to po ceni od 100 miliona dolara!

Šta sve dobijate za ovu sitnicu od cene?

Neverland je velelepno imanje poznatog pevača, koje se prostire na preko 6500 kvadrata i ima ukupno 22 objekta. Nekadašnji zabavni park je uklonjen, ali su tu glavna kuća – sa 6 spavaćih soba i odajama za poslugu; gostinjska kuća sa 4 spavaće sobe, kao i nešto manja u kojoj se nalaze 2 spavaće sobe; tu je i bazen sa nastrešnicom; deo sa roštiljem, kao i teren za košarku i tenis.

na_prodaju_neverland_majkla_džeksona_v2
Ako mislite da sve to nije dovoljno – u pravu ste. Imanje poseduje i privatnu bioskopsku dvoranu sa 50 mesta, privatnim skrivenim balkonom, tu su i dva  jezera, čuveni biljni sat o kojem se i dalje posebno vodi računa; železnička stanica sa dve pruge; a tu su i neke skrivene sobe u kojima je pokojni pevač čuvao njemu vredne stvari.

na_prodaju_neverland_majkla_džeksona_v1

I eto, ako imate novca na pretek i ne znate šta biste sa njim, a volite lik i delo čuvenog pop pevača  – sad je prilika da dobijete deo njegovog života i otisnete se put neke vaše Nedođije.

 

Izvor fotografija: Wall Street Journal


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook