Moj dom

Nemačke sanitarije prve klase sa novim proizvodima na tržištu Srbije

Nemačke sanitarije prve klase sa novim proizvodima na tržištu Srbije
Podeli dalje

Pravo sa milanske nedelje dizajna u Srbiju – nemačke sanitarije prve klase za potpuni ugođaj u vašem domu!

Proleće je, osim po višim temperaturama i lepom periodu, poznato i kao vreme za izvođenje radova u domu, bilo da su u pitanju neke manje izmene ili potpuni preobražaj. Jednu od takvih preobuka svakako očekuje i mnogo kupatila širom Srbije, zbog čega mislimo da će vam ova vest biti interesantna i korisna.

Nemačka kompanija Grohe, predstavila je u Beogradu nove sanitarije prve klase koje su – po prvi put – predstavljene pre dve nedelje na Milanskoj nedelji dizajna.

U zaista širokoj paleti proizvoda pažnju nam je privukao Sensia® Arena, tuš WC nove generacije i koji koristi pametnu tehnologiju. Nakon pametnih telefona, nekako je sasvim logičan sled bio da imamo i pametne toalete i kupatila, zar ne?

U čemu je tajna i posebnost Sensia® Arena tuševa? Zaboravićete na kade i tuševe kakve ste do sada znali, jer je Sensia® Arena vaš lični spa centar-tuš! Čisti i osvežava osetljivu kožu bez izlaganja grubom papiru ili hemikalijama. Ima li šta prirodnije od iskorišćavanja snage vode za čišćenje i upotrebe toplog vazduha za nežno sušenje? Novi GROHE Spalet pruža upravo to.

sanitarije prve klase napredni wc tuš

Sensia® Arena Sve postavke se mogu podesiti – od jačine i položaja mlaza, do temperature vode i trajanja ciklusa čišćenja. WC ima vlastiti protočni grejač vode za isporuku neograničene količine tople vode. Vrsta i način mlaza takođe se mogu odabrati prema sopstvenim željama. Od standardnog tuša do lady tuša ili dvojnog tuša, od oscilirajućeg do masažnog mlaza – svaki korisnik može podesiti osvežavajući postupak čišćenja prema svojim ličnim potrebama.

Uz mogućnost ugradnje na zid za praktičan pristup, daljinski upravljač omogućava personalizaciju vrste mlaza, pritiska vode i temperature. Tim funkcijama može se alternativno upravljati pomoću bočne ploče šolje. Sensia® Arena takođe je spremna i za digitalnu budućnost. Korisnici pametnih telefona mogu preuzeti aplikaciju GROHE Spalet koja im omogućava programiranje postavki na vlastitom profilu tako da svaki Sensia® Arena WC bilo gde u svetu može automatski pružiti željenu vrstu nege.

Pored toga, GROHE-ov nagrađivani kreativni tim dizajnirao je umivaonike, toalete i bidee novih linija „Cube Ceramic“ i „Euro Ceramic“ koje se stilski vežu uz već postojeće linije kupatilske opreme kao što su slavine i tuševi sa kojom čine logičnu, zaokruženu i estetski besprekorno balansiranu celinu. Ove nove linije za moderna kupatila superiornog stila, pozicionirale su GROHE na tržištu kao brend sa potpuno zaokruženom ponudom opreme za kupatila.

A ako ovoga puta ne izvodite nikakve veće radove već vam je samo potrebna zamena slavine, Grohe i za to ima rešenje 🙂 Ne samo da su izrađene od antibakterijskih materijala nego se i automatski ispiraju pre i nakon svake upotrebe. Osim toga, glava slavine jednostavno se menja da bi se osigurala neprestana čistoća i pouzdanost čak i nakon mnogo godina upotrebe. Kada nisu u upotrebi, ručke slavine su zaštićene od nečistoća štitnikom za mlaznicu.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook