Moj dom

Besplatni posteri za vaš dom!

Besplatni posteri za vaš dom!
Podeli dalje

Dah prošlih vremena u vašem domu! Ovi besplatni posteri visoke rezolucije mogu biti vaši bez da za njih platite – jedini trošak biće vam njihovo štampanje!

Ako ste ljubitelji prošlih vremena i vintage vajba, onda ste na pravom mestu! Na sajtu Free Vintage Posters nalaze se besplatni posteri koje možete sasvim slobodno preuzeti i upotrebiti ih za ma koju namen. Bilo da želite ukrasiti zidove svog doma ili kancelarije, ovi posteri će vam sasvim sigurno dobro doći.

besplatni posteri odri hepbern
Možete birati između 10 kategorija: od reklama, preko filmova, pa sve do putovanja i, pored toga što ih možete koristiti za svoj dom, ovi besplatni posteri mogu biti i vrlo prikladan poklon.

besplatni posteri - žena i crna pozadina
Ljubitelji serije Mad Men sigurno će uživati u reklamama iz tog vremena; filmofili u filmskim i vestern posterima, dok će vagabundi sigurno nešto posebno pronaći u kategoriji putovanja. Da ne pominjemo umetnike i dizajnere, sportiste, ljubitelje hrane ili ratova (o, da).

besplatni posteri vintage njujork
Nama je ne tako mali broj postera zapao za oko, teško da se možemo ograničiti na 2-3; nadamo se da vam ovom preporukom nismo zadale previše muka 🙂


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook