Trudnoća

Kako telo stvarno izgleda nakon porođaja

Kako telo stvarno izgleda nakon porođaja
Podeli dalje

Kako telo stvarno izgleda nakon porođaja, najbolje pokazuje primer Hilarie Baldwin, supruge poznatog glumca Aleca Baldwina.

 

Verujemo da je Hilaria Baldwin postala inspiracija i podrška mamama širom sveta i to sve zahvaljujući jednoj jedinoj fotografiji, objavljenoj na njenom Instagram profilu.

Naime, Hilaria je pre nekoliko dana rodila drugo dete u braku sa Alecom Baldwinom i fotografisala se svega 2 dana nakon porođaja u svoj svojoj savršenoj nesavršenosti:

kako_telo_stvarno_izgleda_nakon_porođaja_v

Neretuširana, neobrađivana selfie fotografija prikazuje telo mame nakon porođaja u svoj njenoj lepoti, bez steznika i ostalih pomagala koji treba (o, čudnog li trenda) majke da prikažu kao neka fantastično vitka i seksi bića onog trenutka kad „izbace“ bebu iz sebe.

 

Poznat nam je primer najmršavije trudnice Sarah Stage i tog čitavog nametanja nerealnog ideala lepote; Hilariain primer predstavlja pravo osveženje, dašak razuma pa i olakšanje za žene koje umeju da budu posebno osetljive i krhke nakon porođaja.

Poenta je da volimo sebe onakve kakve jesmo i da je sasvim u redu ne očekivati da uđemo u helanke i uske farmerke tik posle porođaja, pa čak i mesecima nakon toga.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook