Trudnoća

Lepota trudnoće

Lepota trudnoće
Podeli dalje

Krajem prošlog meseca, u žižu javnosti je dospela balerina Mary Helen Bowers, ne toliko zbog svog talenta za ples, koliko zbog ideje da prikaže svu lepotu trudnoće.

Mary Helen Bowers je balerina poznata po tome što je pripremala glumicu Natalie Portman za ulogu u filmu „Crni labud„, a inače radi kao trener za Viktorijine anđele i ima svoj baletsko – fitnes centar „Ballet Beautiful„.

 

Bavljenjem baletom i treniranjem nije prestala ni u trudnoći, pa je tako na svom Instagram profilu objavljivala fotografije sa plesa i fitnesa sve do devetog meseca, zbog čega je i dospela u medije!

lepota_trudnoće_v

U intervjuu Huffington Postu, Mary je izjavila kako se u trudnoći osetila posebno inspirativno i sa željom da se dodatno kreativno izražava, a svojim primerom je htela da pokaže koliko je trudnoća jedno magično i prelepo stanje, pozivajući sve mame da prihvate i veličaju svoja trudna tela.

lepota_trudnoće_v3

lepota_trudnoće_v2

Lepota trudnoće se održala i posle porođaja: balerina je 27. decembra na svet donela devojčicu Luminu Belle, a ubrzo po izlasku iz bolnice je ponovo stala na plesačke i fitnes daske, dokumentujući tako i svoje novo, post-trudničko telo.

lepota_trudnoće_v5


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment