Trudnoća

Ovako izgleda borba za potomstvo

Ovako izgleda borba za potomstvo
Podeli dalje

Borba za potomstvo je ozbiljna, mukotrpna situacija koja, naizgled, nikako da prestane, a samo jedna fotografija je uspela da prikaže kako to izgleda i šta sve sa sobom nosi.

 


Nažalost, gotovo svaki drugi roditelj zna kroz koje muke, odricanja i borbe prolazi na putu za zdravo potomstvo. Bilo da je u pitanju prirodno ili in vitro začeće, sve te neprospavane noći, terapije, injekcije, kontrole, ispitivanja i konstantne brige hoće li sve ispasti kako treba iscrpljuju i one najistrajnije. A očekivani rezultat nadmaši sva njihova (naša) očekivanja!

5. oktobra je na Facebook profilu mreže klinika za veštačku oplodnju osvanula fotografija koja opisuje kako izgleda borba za potomstvo koja je raznežila i najtvrdokornije i trenutno postala viral:

 

Wow, what a photo. Thank you to Sher Fertility St. Louis and Dr. Dayal patient Angela, who shows the true definition of love that went into making this gorgeous new baby girl.

Posted by Sher Institutes on Monday, October 5, 2015

 

A prema rečima jedne od doktorki sa klinike, opis na fotografiji je tek mali deo onoga kroz šta žene prolaze ne bi li (veštačkom oplodnjom) ostale u drugom stanju.

Kako je tekao vaš put za potomstvo? Podelite sa nama vaša iskustva u nameri da postanete roditelji, vaše savete i poruke za one koji će to tek postati.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook