Trudnoća

Predlog filmova za trudnice

Predlog filmova za trudnice
Podeli dalje

trudnicki filmoviZa sve buduće mame, ali i one koje to već jesu, napravila sam listu simpatičnih filmova koje možete da odgledate, kako biste prekratile vreme, malo se opustile i zabavile. Same, u društvu ili sa partnerom – spremite kokice i ćebence i uživajte!

Za sve buduće mame, ali i one koje to već jesu, napravila sam listu simpatičnih filmova koje možete da odgledate, kako biste prekratile vreme, malo se opustile i zabavile. Same, u društvu ili sa partnerom – spremite kokice i ćebence i uživajte!

Baby Boom (1987)

Urnebesna komedija sa fantastičnom Diane Keaton u ulozi uspešne poslovne žene, koja u nasledstvo od preminule daleke rođake dobija bebu devojčicu na dalje staranje. Uživaćete gledajući kako se beba uklapa u poslovni i privatni život ove prave workaholic dame i kakve joj se sve urnebesne nezgode pritom dešavaju.

Look Who’s Talking (1989)

Još jedan legendarno odlična komedija iz osamdesetih, sa Kirstie Alley i John Travoltom u glavnim ulogama, ali i Bruce Willisom, koji je pozajmio glas bebi. Film prati život Mollie koja ostaje u drugom stanju sa oženjenim ljubavnikom, a koji je ostavlja zbog druge treće žene. Divan i neopterećujući film koji nas vodi kroz sve Molline zgode i nezgode u potrazi za uzornom muškom figurom za svog sina Mikeya.

Father of the Bride II (1995)

Fenomenalni Steve Martin u ovom nastavku popularne trilogije iz osamdesetih, koji u prvom delu dobija nervni slom nakon saznanja da će postati tast; u drugom delu doživljava još veće emotivne napade i ispade, usled saznanja da ć eistovremeno postati i deda i ponovo otac!

Nine Months (1995)

Sada već kultni film o čoveku koji ima fobiju od zajedničkog života i njegovoj devojci koja ostaje u drugom stanju; njihovom raskidu, preispitivanjima, pomirenju i svemu ostalom što prati stvaranje jednog novog života. U ovoj divnoj i romantičnoj komediji glume neodoljivi Hugh Grant i Julianne Moore.

Knoocked Up (2007)

Šta se dešava kada jedna kombinacija od dvoje stranaca napravi buduće roditelje, otkrićete u ovoj urnebesnoj komediji, sa Katherine Heigl i Ben Stoneom u glavnim ulogama. Tokom filma, otkrićete kako se, u inače normalnim okolnostima, ovaj nespojivi par upoznaje i prilagođava međusobno i kakve ih sve komične situacije očekuju. Jedan oprez – u filmu je opisana i vrlo eksplicitna scena porođaja – čisto da se pripremite.

Baby Mama (2008)

Glavne uloge u ovoj komediji poverene su proverenim komičarkama Tini Fey i Amy Poehler, koje glume poslovnu ženu (Tina) koja zbog neplodnosti pronalazi ‘običnu radnu ženu‘ (Amy) da joj bude surogat majka, jer je odlučila da joj je vreme da rodi. Smejaćete se blesavim i smešnim situacijama i odnosu ove dve, dijametralno različite, žene i njihovom zbližavanju, na kraju.

The Back Up Plan (2010)

U ovoj romantičnoj (a kako drugo) komediji, Jennifer Lopez glumi ženu koja ostaje trudna sa blizancima nakon veštačke oplodnje isti dan kada upoznaje čoveka svog života! Za razliku od nekih njenih prethodnih ne-tako-uspešnih ostvarenja, ova komedija je laka i pitka i lepo ćete se provesti i uživati gledajući je.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook