Akcije

Dođite na Dijabetes Open i podržite rad Plavog kruga

Dođite na Dijabetes Open i podržite rad Plavog kruga
Podeli dalje

Pred nama je još jedan u nizu, sada već tradicionalnih sportskih dešavanja Plavog kruga, DIJABETES OPEN, sportska manifestacija koja se već peti put organizuje u saradnji sa TK „Victoria“ i uz podršku GO Savski venac.

Turnir će se održati 17. i 18. septembra 2016. sa početkom od 10h oba dana, na terenima TK Victoria u sportskom selu Savski venac (Deligradska bb).

Cilj turnira je pored dobre zabave i promovisanja fizičke aktivnosti kao jednog od načina prevencije dijabetesa tip 2 i dobre samokontrole osoba sa dijabetesom, i prikupljanje sredstava za nastavak rada Udruženja. I nakon četiri godine od otvaranja prostorija na Novom Beogradu, i dalje su nam neophodna finansijska sredstva za plaćanje redovnih mesečnih troškova (kirije, računa za struju, telefona, interneta…), te će sav prikupljen novac biti namenjen u ove svrhe.

dodite-na-dijabetes-open-i-podrzite-rad-plavog-kruga-v
Ovim putem pozivamo sve ljubitelje tenisa, kao i sporta i zdravog načina života uopšte, da dođu i podrže naš rad, kao što su to činili i do sada, na čemu smo beskrajno zahvalni.

Sve neophodne informacije možete dobiti na telefon 060 35.777.99 ili putem e-maila office@tkvictoria.com

Save


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook