Akcije

AKCIJA: tretman lica kod dr Dušice Blagojević

AKCIJA: tretman lica kod dr Dušice Blagojević
Podeli dalje

Iskoristite Beomedovu akciju i zakažite tretman lica kod dr Dušice Blagojević, našeg čuvenog dermatovenerologa i kozmetologa.

Organ Vlasti je, u saradnji sa ordinacijom Beomed, uspeo da obezbedi za sve čitateljke i korisnice usluga (naravno ne isključujemo ni našu snažniju polovinu) konsultativne i korektivne preglede dr Dušice Blagojević, pionira u svetu kozmetologije i anti-age tretmana lica, a nije tajna da mnoge poznate daame svoj mladalački izgled duguju upravo njoj. Uklanjanje bora, usporavanje procesa starenja, uklanjanje fleka pigmentacije i ožiljaka deo su kozmetičkih tretmana koje dr Blagojević uspešno rešava.

Dozvolite sebi luksuz i nakon godišnjeg odmora produžite uživanje svaki put kad se pogledate u ogledalo. Posetite dr Blagojević, neka vam odredi tip kože i kreme koje treba da koristite i posavetujte se sa njom koja vrsta tretmana bi vam najviše prijala: biostimulacija (growth faktor), fenol piling, kavijar lifting sa biostimulacijom, mezoterapija (bez igle, podmlađivanje lica, uklanjanje podočnjaka), blefaro plastika (podizanje kapaka – nehirurškim putem), radiotalasi.

Iskoristite priliku do 15. septembra dok je doktorka još u zemlji, zakažite svoj termin na brojeve telefona i pozovite se na Organ Vlasti 060/7207205 ili 064/1555269

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook