Akcije

Donacija krusevackoj osnovnoj skoli

Donacija krusevackoj osnovnoj skoli
Podeli dalje

donacija krusevackoj osnovnoj skoliPrimer koji bi trebalo svi da slede: u osnovnoj školi “Nada Popović” iz Kruševca urađena je rekonstrukcija mokrih čvorova, koja je realizovana zahvaljujući sredstvima koja su obezbedili Gradska uprava Grada Kruševca i kompanija Henkel Srbija. Sa željom da se đacima stvore što bolji uslovi za rad, pored pomoći u novcu, kompanija je donirala i svoje proizvode.

 

Primer koji bi trebalo svi da slede: u osnovnoj školi “Nada Popović” iz Kruševca urađena je rekonstrukcija mokrih čvorova, koja je realizovana zahvaljujući sredstvima koja su obezbedili Gradska uprava Grada Kruševca i kompanija Henkel Srbija. Sa željom da se đacima stvore što bolji uslovi za rad, pored pomoći u novcu, kompanija je donirala i svoje proizvode.

Novčanim sredstvima iznosu od tri miliona dinara koliko je obezbedila Gradska uprava i šest hiljada evra od kompanije Henkel, kupljene su i ugrađene podne i zidne keramičke pločice, PVC stolarija, zamenjene su kompletne sanitarije, izrađena izolacija i hidroizolacija u svim mokrim čvorovima koji su obuhvaćeni rekonstrukcijom.  

Ova donacija realizovana je u okviru „Henkel Smile“ inicijative zahvaljujući ličnom zalaganju naših zaposlenih koji kroz volonterski rad, učestvuju u realizaciji i sprovođenju projekta. Na taj način, zaposleni u Henkel Srbiji u skladu sa korporativnim vrednostima kompanije, pomažu poboljšanju kvaliteta života lokalne zajednice.

Iako živimo u 21. veku, tužno je da u Srbiji većina školskih toaleta nema ni najosnovnije higijenske uslove i ovakva vest je svetao primer, ali i podsticaj drugim kompanijama i pojedincima da daju svoj doprinos i obezbede svoj deci bolje uslove i čistiju školsku sredinu.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook