Akcije

Drugačiji sam, pa šta?

Drugačiji sam, pa šta?
Podeli dalje

Kako živimo u zemlji u kojoj se nadležni ne brinu za svoje bolesne građane, isti su prinuđeni da pomoć traže kako znaju i umeju. Kupovinom knjige Drugačiji sam, pa šta?, pomažete da se prikupi neophodan novac za lečenje Peđe Đurđekanovića, koji je oboleo od cerebralne paralize. Pročitajte priču njegove majke, Anite.

Dragi moji….
posto sam uvek direktna u vezi svega …bicu i sada.Naime, potrebna mi je Vasa pomoc….Svako od Vas vec zna moju pricu…sve o Pedji i o knjigama…Ono sto cu Vas sada zamoliti iziskivalo je mnogo mozganja ali nemam drugog izbora i ne zelim da zvucim neskromno….Potrebna nam je pomoc…Moram prodati 250 knjiga u vrlo kratkom vremenskom periodu za potrebe Pedjinog lecenja. Ne teram Vas puskom niti Vas primoravam na bilo sta….U pitanju je Pedjin zivot i njegova buducnost i potrebno mi je 1500 eu koje mogu da stvorim svojim radom ali samo uz Vasu pomoc jer ja jesam napislaa knjigu i prodajem je….Cena knjige je 6 eur ili 700 dinara
Hvala svima unapred……
I molim Vas svima kojima smeta nacin na koji se ja borim za svoje dete neka se sami obrisu iz prijatelja….Moj Put je moj Put i zaista sam umorna od tudjeg ispravnog misljenja dok moje ne valja…..
Ko je tu tu je koga nema nema….nastavljam Put….

Za one koji me ne poznaju

Ime mi je Anita Đurđekanović i majka sam četvoro dece od kojih jedno ima cerebralnu paralizu,podstanari smo Nezaposlena sam, živimo u Subotici .Na svom putu borbe za decu a posebno za moje bolesno dete napisala sam dve knjige o njemu koje su razumljive i za decu i za odrasle,to je moj način da na bajkovit ali iskren način kazem da deca koja imaju neki problem nisu zarazna i bolest nije prelazna vec ih treba prihvatiti jer ljubav koju oni mogu da nam pruže je bezgranična. Napisala sam knjige i platila ih i samo pokusavam da nadjem način da ih prodam kako bi Pedji omogućila nastavak lečenja i neophodne dodatke ishrani. Znači ne prosim i ne vučem za rukav nikoga i ne koristim dete da dodjem do novca kako su to pojedini protumačili. Niko nikoga puškom ne tera da kupi knjigu…ukoliko to zelite mozete mi se obratiti na moj FB nalog ukoliko ne zelite opet sam Vam zahvalna……svaka pomoć i podrška nam mnogo znači.

drugačiji_sam_pa_šta_v

Otvorite svoja srca i pomozite ako možete, za više detalja potražite ovu hrabru mamu Anitu Grekšu Đurđekanović na Facebooku.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook