Akcije

Coca Cola trka zadovoljstva!

Coca Cola trka zadovoljstva!
Podeli dalje

U sklopu tradicionalnog Beogradskog maratona, održaće se i Coca Cola trka zadovoljstva sa ciljem prikupljanja lopti osnovnim školama u Srbiji, kojima je sportska oprema najpotrebnija.

 

Coca Cola trka zadovoljstva nije takmičarskog karaktera i jedini i osnovni cilj je biti human, učiniti pravu stvar i usrećiti školarce širom Srbije. Sve što treba da uradite jeste da se 27. aprila prijavite na startu Coca Cola trke zadovoljstva putem Foursquarea uz hashtag #Pokretzaradost – i za svaku prijavu, kompanija Coca Cola sistem će donirati lopte osnovnim školama u Srbiji.

Pored toga što ćete učiniti nešto dobro za sebe i svoje zdravlje – izaći ćete na vazduh, prošetati, možda malo protrčati, a učinićete i dobro delo za sve naše školarce 🙂

coca_cola_trka_zadovoljstva_v
Izvor: https://www.flickr.com/photos/mkuehn1/5799999720/

Više o celoj akciji i samoj trci zadovoljstva, možete se informisati i dan ranije – Coca Cola sistem organizuje TweetUp, neformalno druženje sa tviterašima i svim ljudima dobre volje, u okviru kojeg ćete saznati sve detalje oko čekiranja i doniranja lopti, a bićete u prilici i da se družite sa mladom, talentovanom pevačicom Sarom Jovanović, koja takođe podržava ovu akciju i učestvuje u trci.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook