Akcije

Lepota dolazi iznutra

Lepota dolazi iznutra
Podeli dalje

U vremenu kada pridajemo suviše značaja onome na površini, ovaj otrežnjujući video pokazuja da prava lepota dolazi iznutra i da nije bitno kako izgledamo, već kako živimo i ophodimo se prema sebi i drugima.

 

Chery Lindsay je mlada, odvažna devojka koja je odlučila da sa svetom podeli veliku istinu o tome šta, zapravo, treba da je važno svima nama.

lepota_dolazi_iznutra_v

Ova sjajna devojka boluje od autoimune bolesti vitiligo – gubitak pigmenta tj., boje na pojedinim delovima kože. U videu koji ćete pogledati, Chery skida svoju šminku i pokazuje lice onakvo kakvo zaista jeste jer, između ostalog: „niko nije 100% savršen i svima nešto fali

 

Nemojte se kriti i povlačiti u sebe, Chery na svom primeru želi da pokaže i pomogne svima da budu udobni u svojoj koži i onome što jesu.

Video je deo marketinške kampanje kozmetičke kuće Dermablend koja, osim očiglednog povoda, ima za cilj i da pomogne svima onima kojima je samopouzdanje poljuljano i koji su preosetljivi na svoj izgled. #Camoconfessions je kampanja kojom Dermablend za svaku ispovest donira 1$ organizaciji Look Good Feel Better, koja pomaže ženama koje imaju problem sa samopouzdanjem i samim kvalitetom života, zbog svog izgleda iz ma kojeg razloga.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook