Akcije

Finale nagradnog make up foto konkursa

Finale nagradnog make up foto konkursa
Podeli dalje

finale nagradnog make up foto konkursaPočetkom maja, u saradnji sa profesionalnom šminkerkom Miljanom Stojanović, pokrenuli smo nagradni foto konkurs za izbor modela za šminkanje koji je trajao sve do juče u ponoć. Danas predstavljamo 10 devojaka koje su ušle u samo finale.

 

Početkom maja, u saradnji sa profesionalnom šminkerkom Miljanom Stojanović, pokrenuli smo nagradni foto konkurs za izbor modela za šminkanje koji je trajao sve do juče u ponoć. Danas predstavljamo 10 devojaka koje su ušle u samo finale.
To su: Marina Pupavac, Vana Bejdov, Aleksandra Stamenić, Sandra Janković, Tanja Pantić, Nevena Vereski, Svetlana Vučić, Maja Marković, Iva Pavlović, Sanja Grozdanović.

Ovom prilikom, napravili smo i foto album sa njihovim fotografijama i pozivamo vas da glasate za svog favorita do ponedeljka 21.05., kada ćemo objaviti i dobitnice glavnih nagrada koje će se odabrati zahvaljujući broju lajkova i odluci šminkera, a to su:

•    Prva nagrada – besplatno šminkanje po sopstvenom izboru i pet fotografija punog kvaliteta (jedna osoba).

•    Druga nagrada – model za kreativno šminkanje i pet fotografija punog kvaliteta po osobi (dve osobe).

Zahvaljujemo se svim učesnicama i podsećamo da sve one dobijaju pravo na jedno šminkanje po sniženoj ceni od 900 din. Da bi ostvarile ovaj popust dovoljno je poslati privatnu poruku šminkerki putem njenog Facebook profila  ili je kontaktirati putem e-maila miljana.milenkovic@gmail.com i telefona 064/2587-030 kako bi se dogovorile oko termina. Rok da se iskoristi dogovoreno šminkanje po ovoj ceni je do kraja juna 2012.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook