Akcije

Trange Frange u Domu Omladine

Trange Frange u Domu Omladine
Podeli dalje

trange frange u domu omladineU nedelju, 13. maja u glavnom holu Doma Omladine održava se ultimativni gradski vašar razmene – kupovine bez novca, pod nazivom Trange & Frange.

U nedelju, 13. maja u glavnom holu Doma Omladine održava se ultimativni gradski vašar razmene – kupovine bez novca, pod nazivom Trange & Frange. 

U okviru festivala Transeuropa, u nedelju će svi posetioci biti u prilici da do određenih stvari dođu bez novca ili jeftino. Vođeni mišlju da svako od nas poseduje stvari koje mu nisu potrebne, a možda ih neko drugi želi godinama – na jednom mestu će se okupiti izlagači (mladi umetnici, dizajneri, proizvođači rukotvorina, kolekcionari i mnogi drugi) i svi zainteresovani za ovaj vid nekadašnje ‘kupovine’. Na ovom jedinstvenom vašaru može se razmenjivati sve što je unikatno, retko i vaše.

Za izlagače prostor je besplatan, a za publiku ulaznica će biti 100 dinara ili poklon deci Svratišta.
 

Potrebe Svratišta su:

 
– školski pribor i pribor za crtanje (sveske, olovke, flomasteri, bojice, pernice, školske torbe, blokovi za crtanje…)
– radioničarski materijal (plastične čaše, plastelin, papir u boji, kolaž papir…)

 
FESTIVAL je jedinstveni transnacionalni festival kulture, politike i umetnosti, koji se održava u 14 gradova širom evropskog kontinenta. To je zajednički i otvoreni prostor za kreiranje alternativnog shvatanja Evrope.

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook