Akcije

24Kitchen nagradna igra

24Kitchen nagradna igra
Podeli dalje

24kitchen nagradna igraPosredstvom kablovske televizije, od nedavno smo u prilici da uživamo u odličnim emisijama o kuvanju, a na kanalu 24Kitchen. Nekako, odmah na početku emitovanja, izdvojio se fenomenalni holandski kuvar Rudolf van Vijn i postao preko noći popularan u Srbiji. A sada ste u prilici da svojim kulinarskim umećem dobijete priliku da kuvate baš za njega! Kako?

Posredstvom kablovske televizije, od nedavno smo u prilici da uživamo u odličnim emisijama o kuvanju, a na kanalu 24Kitchen. Nekako, odmah na početku emitovanja, izdvojio se fenomenalni holandski kuvar Rudolf van Vijn i postao preko noći popularan u Srbiji. A sada ste u prilici da svojim kulinarskim umećem dobijete priliku da kuvate baš za njega! Kako?
 
kuvaj za rudolfa

Prijavite svoj recept putem formulara koji se nalazi na ovoj internet stranici i ukoliko stručni žiri izabere vaš predlog, bićete pozvani da jelo pripremite uživo pred čuvenim Rudolfom van Vijnom! Veliko finale sa 5 izabranih takmičara biće održano 19. maja u Beogradu. Takmičar čije jelo Rudolf bude smatrao najboljim dobiće put u Amsterdam  za 2 osobe! Rok za slanje recepata je do 17. maja.

Pravila učešća u igri, pročitajte ovde.


Podeli dalje

2 komentara

Click here to post a comment

  • Poslala sam recept,videcemo sta ce biti 🙂 Bas je simpa ideja,a Rudolfa mnogo volim da gledam,njemu hvala sto sam uopste pocela da ceprkam po kuhinji,hihihii

Facebook