Akcije

Maturski Retro Chic Modni Bazar

Maturski Retro Chic Modni Bazar
Podeli dalje

maturski retro chic modni bazarOd 10. do 12. maja u Galeriji Eurocentar u Beogradu, održava se četvrti po redu Retro Chic modni bazar, a koji je posvećen predstojećim maturama.

 

Od 10. do 12. maja u Galeriji Eurocentar u Beogradu, održava se četvrti po redu Retro Chic modni bazar, a koji je posvećen predstojećim maturama.

Na trodnevnom programu bazara biće predstavljen celokupan prateći program za mature, ali i ponuda za dame i gospodu koji cene jedinstven i originalni stil, a koje očekuju neke značajne i bitne svečanosti u narednom periodu. Ovom prilikom svoje radove i kreativno, zanatsko umeće predstaviće široj publici, pored modnih dizajnera i dizajnera nakita, modnih detalja i obuće, i profesionalni šminkeri i frizeri, modni, frizerski i kozmetički studiji i saloni, radionice prirodne kozmetike, modni fotografi i stilisti.

Posebnu ponudu izneće i beogradske vintage radnje, kao i privatni vlasnici originalnih, autentičnih elegantnih haljina i večernjih damskih i gospodskih toaleta iz perioda od 20-ih do 80-ih g. 20. veka i prateće opreme (nakit, modni detalji i obuća). Deo bazara namenjen je i dizajnerima upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću, kao deo ponude maturskih poklona.
 

Ovaj događaj će okupiti oko stotinu mladih kreativnih ljudi iz cele Srbije.

Radno vreme bazara:

ČETVRTAK, 10.5. 12-20h
PETAK, 11.5. 12-22h
SUBOTA, 12.5. 12-20h
TEHNIČKA PODRŠKA:
 
Galerija EUROCENTAR
BEOGRAD – Makedonska 30 (u pasažu, ulaz iz Makedonske 30 i Dečanske 3)
info: +381 64 2084826
I jedna ekskluziva za sve posetioce Portala Organ Vlasti:
Sve zainteresovane maturantkinje koje žele da kupe nešto na Retro Chic modnom bazaru imaće popust u vrednosti od 20-50% na Retro Chic izlagačkom štandu, kao i na paket šminkanja i frizure za matursko veče! Dovoljno je da pošaljete svoje podatke – ime, prezime i broj telefona na mail kontakt@organvlasti.com  i odete u šoping po svoju matursku haljinu i nakit.
 

Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook