Akcije

Grupna kupovina za 14.08.2012.

Grupna kupovina za 14.08.2012.
Podeli dalje

grupna kupovina za 14.08.2012.Šta je to što nam se nudi u širokoj lepezi grupnih popusta, pogledajte u današnjem izboru ponuda. Samo za vas, birao Portal Organ Vlasti.

Šta je to što nam se nudi u širokoj lepezi grupnih popusta, pogledajte u današnjem izboru ponuda. Samo za vas, birao Portal Organ Vlasti.

O laseru i njegovoj primenu u trajnoj epilaciji slušamo odavno ali obzirom da ova tehnika i njen savršen učinak nisu dovoljno poznati, evo osnovnih pojmova. I prvi i osnovni, u laseru je spas od dlačica! Sasvim jednostavno – odlučite se za trajno lasersku epilaciju putem ponude na sajtu Kupime.com! Bez bola i iritacija, sasvim lako i jednostavno, neka Vaša koža zasija u Laser centru Viva. Pored toga, tu je i fenomenalna ponuda za set senki od čak 77 boja, a po ceni od svega 1590 dinara!

Ne čekajte da mali problem preraste u veliki problem! Saznajte na vreme na čemu ste i za samo 2.890 dinara uradite kompletan oftalmološki pregled uz odabir  brendirane dioptrijske okvire najpoznatijih svetskih proizvođača sa refleks staklima! Odlična ponuda sa sajta Grupko.rs i očne kuće Egzakta.

Negovani i lepi nokti su veoma važni svakoj dami. Naravno, nismo sve te sreće da imamo prirodno jake i duge nokte pa to rešavamo nadogradnjom. Kolektiva vam danas preporučuje da, uz neverovatnu uštedu od čak 15.500 din, naučite tajne nadogradnje noktiju! Nakon završetka kursa dobijate sertifikat o pohađanju, pa osim što ćete moći da ulepšavate nokte sebi i svojim prijateljicama pruža vam se prilika da se oprobate u ovoj kreativnoj profesiji!

990 din umesto 6000 din za mesec dana Kursa italijanskog jezika uz italijansku kuhinju ili Kursa engleskog jezika!
Najinteresantniji način da naučite jezik u Centru Contatto, a zahvaljujući asjtu Popusti.rs.

Kasica i salon za negu i šišanje pasa Baron Brewski & Friends, nude Vašem najboljem prijatelju tretman koji uključuje kupanje i pakovanje dlake profesionalnim preparatima, raščešljavanje, šišanje i feniranje ili furminiranje (izvlačenje podlake), higijenu ušiju, sečenje noktiju, i sve to uz popust od čak 50%.

Današnja ponuda na sajtu Trebamito.rs namenjena je damama i njihovom zdravlju reproduktivnih organa.
Uz popust od 70% obavićete ginekološki pregled na Poliklinici HOLIMED, a pregled obuhvata: ginekološki pregled I ultrazvuk, kolposkopiju, papanikolau dijagnozu, palpatorni pregled dojki.
 
A za sve drugarice, Kupoman je smislio odličnu ponudu za kratak put do Venecije sa noćenjem u Lido di Jesolu, razgledanjem grada i uz uslugu turističkog vodiča. Iskoristite ovu ponudu, okupite prijateljice i provedite nezaboravne trenutke u predivnom gradu, koji nije rezervisan samo za zaljubljene parove 🙂

 
 

Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook