Akcije

Grupna kupovina za 13.08.2012.

Grupna kupovina za 13.08.2012.

grupna kupovina za 13.08.2012.Kako su ponude za grupnu kupovinu sve brojnije i raznovrsnije, na Portalu Organ Vlasti od danas možete pronaći neke od dnevno najzanimljivijih. Uživajte!

Kako su ponude za grupnu kupovinu sve brojnije i raznovrsnije, na Portalu Organ Vlasti od danas možete pronaći neke od dnevno najzanimljivijih. Uživajte!
Na sajtu Kupime.com u današnjoj ponudi možete pronaći ručak ili večeru za dve osobe po vrlo pristupačnoj ceni – za svega 690 dinara! U pitanju je restoran Kutak kod cara, a na meniju je pileća karađorđeva ili piletina u susamu ili rolovana piletina u slanini ili gurmanska pljeskavica ili bečka šnicla i desert po izboru.
Kada je u pitanju nega kose, Kupime.com danas u ponudi ima tretman oporavka kose, uslužno farbanje i feniranje po ceni od 490 dinara! Ponuda se može iskoristiti u frizerskom salonu Moloko
Za sve nas koji smo umorni ili pod svakodnevnim stresom, Kupon.rs danas nudi ponudu za 30-minutnu parcijalnu ili relax masažu u salonu Chic, a za svega 190 dinara! Priuštite sebi preko potreban predah po vrlo pristupačnoj ceni.
A ako ste se pitale kako igračice tako spretno plešu oko šipke ili i same nekad poželele da to možete da radite – evo prilike! Grupko.rs ima ponudu za jedan mesec treniranja Pole Dance fitnesa – početnog nivoa – a po ceni od 1990 dinara.
Po pitanju našeg zdravlja, na Kolektiva.rs možete pronaći ponudu za dermatološki pregled mladeža na celom telu na poliklinici Euromedic, a po ceni od svega 890 dinara.
Fb komentari

2 komentara

Click here to post a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Facebook

Organ Vlasti Instagram