Akcije

Letnji NLP Practitioner

Letnji NLP Practitioner
Podeli dalje

letnji nlp practitionerAko želite da naučite komunikacione veštine uz koje je Barak Obama pobedio na prethodnim izborima i koje koristi i Bill Klinton, Oprah Winfey, Jim Kery, Keanu Reeves i mnoga druga velika imena, ovo će Vam verovatno biti interesantno. Ako mislite da možete bolje da angažujete svoje potencijale ili prepoznajete da možete da imate mnogo više u nekim oblastima života, nego što je sada slučaj, možda imamo nešto što će Vam se jako svideti.

Ako želite da naučite komunikacione veštine uz koje je Barak Obama pobedio na prethodnim izborima i koje koristi i Bill Klinton, Oprah Winfey, Jim Kery, Keanu Reeves i mnoga druga velika imena, ovo će Vam verovatno biti interesantno. Ako mislite da možete bolje da angažujete svoje potencijale ili prepoznajete da možete da imate mnogo više u nekim oblastima života, nego što je sada slučaj, možda imamo nešto što će Vam se jako svideti.
 
NLP – Neuro Lingvističko Programiranje je metod za modelovanje ljudske IZUZETNOSTI (izvrsnosti) kako bi se mogla ponoviti. U pitanju je je sistemska studija ljudske komunikacije, nova tehnologija postignuća i moćan i praktičan pristup ljudskom rastu i razvoju. Ukratko NLP je akronim od Neuro Lingvističko Programiranje i bavi se našom neurologijom i principima funkcionisanja našeg uma, našim jezikom i uticajem jezika na nas i na druge, kao i strategijama i programima koji vode sve ono što nam je na automatici.
Komunikacione veštine  organizuju Letnji NLP Practitioner u trajanju od 6 vikenda sa početkom u subotu 04. avgusta od 9:30h. (svaki treći vikend)
Danas preko 1.000.000 ljudi u svetu koristi ovaj izuzetno efikasan model. Najpoznatiji su Barak Obama, Bill Klinton, Jim Kery, Keanu Reeves (cela ekipa Matrix filmova) Oprah Winfrey i mnogi drugi.
Ako želite da:
– Komunicirate sa jasnim uticajem na sebe i druge
– Čitate ljude i prepoznajete šta je rečenu u redovima i između redova
– Upravljate vašim mislima, emocijama, ponašanjem i rezultatom
– Prigrlite i ostvarite vaše velike i male ciljeve
– Uklonite neželjene navike
– Budete onakvi kakvi ste oduvek želeli da budete
– Budete najbolji Vi
– Upravljate vašom motivacijom
– Gradite bliže veze sa ljudima
– Povećate samouverenost i vrednovanje sebe
– Kreirate čvrst pozitivan mentalni stav
– Ostvarite veći pristup vašem vrhunskom performansu
naučite NLP veštine i postanite vrhunski komunikator.
Ako Vam je ovo interesantno i možete da prepoznate koliku vrednost ovaj trening može imati za Vas pogledajte više detalja o samom treningu na sajtu Komunikacione veštine ili se javite na telefon 061 6922 927
Letnji NLP Practitioner po posebnoj, letnjoj ceni, 490€ na 3 rate (umesto 990€; letnji popust 50,5%), 3 pristupačne rate od samo 163,33€. I rata sada, II rata 04. septembra i III rata 04. oktobra.
Broj mesta je ograničen.
Pozovite na 061 6922 927 ili pošaljite email na office@komunikacionevestine.com
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook