Akcije

Organ Vlasti pokloni

Organ Vlasti pokloni
Podeli dalje

organ vlasti pokloniU znak zahvalnosti na podršci i posetama, ali i činjenici da mi je danas rođendan, odlučila sam da organizujemTwitter nagradnu igru i obradujem vas na ovaj meni poseban dan.

U znak zahvalnosti na podršci i posetama, ali i činjenici da mi je danas rođendan, odlučila sam da organizujemTwitter nagradnu igru i obradujem vas na ovaj meni poseban dan.

Za one koji, možda, još uvek ne znaju o čemu se radi – u pitanju je Twitter igra u kojoj nagrade osvajaju oni sa najviše tvitova koji u sebi sadrže i određeni hashtag – u ovom slučaju, to je #OVpokloni.

Nagradna igra počinje u 12 časova i trajaće do 16h, a nagrade su šarolike i vrlo prigodne. Sledi i više informacija o svakoj od njih.

AVON

Ljudi iz kompanije Avon obezbedili su dva poklon paketa. U pitanju su osvežavajući gel za čišćenje lica i hidrantna tonirana krema sa SPF 20, kao i revitalizirajući tonik i gel za predeo oko očiju iz kolekcije Avon Solutions – Beautiful Hidratyon.
 

 Ana Fontana

Devojka koja pravi fantastičan nakit, ukrasne predmete i sve što možete zamisliti za potrebe proslava, venčanja, rođendana i svih onih važnih datuma, ponovo je obezedila dva Twitter poklona: Twitter broš i Twitter minđuše.

Krstarenje rekama

DM drogerija vas vodi na krstarenje Dunavom i Savom brodovima Jahting Kluba Kej. Vaučer važi za 4 osobe i pored besplatnog krstarenja, imate mogućnost da učestvujete u nagradnoj igri i osvojite letovanje za dve osobe.
 

BašBaš koncept

Kreativni par BašBaš koncepta ste takođe imali prilike da upoznate ranije i, ovoga puta, možete osvojiti bedževe iz Lipstick kolekcije.

Duhovi iz Palmotićeve 37

Dugo očekivani roman prvenac poznatog blogera Zorana Stankovića, na Twitteru poznatijeg kao @RainDogBor. U pitanju je težak i osvešćujući roman koji nas podseća kako svi imamo duhove u sebi – onaj najskriveniji deo nas samih, koji pokušavamo sakriti od svih. Jedan od vas postaće ponosni vlasnik ovog romana.

Rođendansko nagradna igra počinje u 12h i trajaće do 16h, igrajte se i srećno svima! #OVpokloni

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment