Akcije

Pils Plus za London!

Pils Plus za London!
Podeli dalje

pils plus za londonSvega par dana nas deli do proglašenja pobednika vrlo zanimljive FB igre koju su organizovali United Serbian Breweries, a za potrebe reklamiranja piva Pils Plus.

Svega par dana nas deli do proglašenja pobednika vrlo zanimljive FB igre koju su organizovali United Serbian Breweries, a za potrebe reklamiranja piva Pils Plus.
 
Pod parolom Za prijatelje, za pobede! kreativni tim je osmislio igru u kojoj pozivaju zainteresovane da snime zanimljiv video koji pokazuje zašto baš njihova ekipa zaslužuje da se pojavi u Londonu na Olimpijskim Igrama. Pravila su da se okupe ekipe od po četiri člana, snimi video u trajanju do 3min i okači na You Tube, a njegov link na Facebook aplikaciju, a na kojoj lajkovi određuju nedeljne i finalne pobednike.

Nagradna igra traje 4 nedelje – do čega nas deli još tri dana – do 29.06.2012. i u moru prijavljenih učesnika, svoj glas dala sam klipu Mi smo ta ekipa TW drugara @Burek, @Eniac, @Krsto i @Djole, a koji je  za tri dana od kako je klip postavljen, videlo više od 11000 ljudi!

Za prijatelje, za pobede da sjajni ljudi iza ovog sjajnog klipa osvoje glavnu nagradu i zasmejavaju nas sa tvitovima live from London Summer Olimpyc Games!
 
 

Podeli dalje

2 komentara

Click here to post a comment

Facebook