Akcije

Pils Plus za London!

Pils Plus za London!

pils plus za londonSvega par dana nas deli do proglašenja pobednika vrlo zanimljive FB igre koju su organizovali United Serbian Breweries, a za potrebe reklamiranja piva Pils Plus.

Svega par dana nas deli do proglašenja pobednika vrlo zanimljive FB igre koju su organizovali United Serbian Breweries, a za potrebe reklamiranja piva Pils Plus.
 
Pod parolom Za prijatelje, za pobede! kreativni tim je osmislio igru u kojoj pozivaju zainteresovane da snime zanimljiv video koji pokazuje zašto baš njihova ekipa zaslužuje da se pojavi u Londonu na Olimpijskim Igrama. Pravila su da se okupe ekipe od po četiri člana, snimi video u trajanju do 3min i okači na You Tube, a njegov link na Facebook aplikaciju, a na kojoj lajkovi određuju nedeljne i finalne pobednike.

Nagradna igra traje 4 nedelje – do čega nas deli još tri dana – do 29.06.2012. i u moru prijavljenih učesnika, svoj glas dala sam klipu Mi smo ta ekipa TW drugara @Burek, @Eniac, @Krsto i @Djole, a koji je  za tri dana od kako je klip postavljen, videlo više od 11000 ljudi!

Za prijatelje, za pobede da sjajni ljudi iza ovog sjajnog klipa osvoje glavnu nagradu i zasmejavaju nas sa tvitovima live from London Summer Olimpyc Games!
 
 
Fb komentari

2 komentara

Click here to post a comment

Facebook