Akcije

Humanitarna akcija za pomoc Tijani

Humanitarna akcija za pomoc Tijani
Podeli dalje

Humanitarna akcija za pomoc TijaniGrupa književnika i izdavača organizuje humanitarnu akciju “Tijani, od srca“, koja ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava za pomoć Tijani Ognjanović.  U pitanju je  humanitarni mini-sajam knjiga i druženje sa piscima koje će se održati u nedelju, 7. aprila, u kafiću Sankh (Marka Oreškovića 11, Zvezdara).

Grupa književnika i izdavača organizuje humanitarnu akciju “Tijani, od srca“, koja ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava za pomoć Tijani Ognjanović.  U pitanju je  humanitarni mini-sajam knjiga i druženje sa piscima koje će se održati u nedelju, 7. aprila, u kafiću Sankh (Marka Oreškovića 11, Zvezdara).

Autori i autorke, izložiće svoja dela u periodu od 12:00 do 20:00 časova. Svi posetioci moći će sebe da obraduju knjigom, popiju piće, ali PRE SVEGA, da budu humani. Prihod od prodaje knjiga biće uplaćen na račun Tijane Ognjanović za operaciju srca.  Kafić Sankh, novac od popijenog pića spojiće sa prikupljenim novcem od prodaje knjiga, i pomoći će ovoj akciji.

Pisci koji učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji su organizator akcije Tamara Kučan, Vesna Surčulija,  jedanaestogodišnja Una Kozić, Marko Burazor, Branko Miloradović, Mile Davidović, Aleksandar Đuričić Ash i mnogi drugi.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook