Akcije

Donbatica samo za dame

Donbatica samo za dame
Podeli dalje

donbatica samo za dameDanašnji dan za mnoge dame počeo je višestruko lepo, umnogome zahvaljujući i vrlo domišljatoj akciji Ljubitelja kafe. Samo za dame koje su ovih dana (ali i danas) pristupile njihovoj Facebook aplikaciji, desilo se nešto neverovatno romantično i razoružavajuće. Evo o čemu se radi.

 

Današnji dan za mnoge dame počeo je višestruko lepo, umnogome zahvaljujući i vrlo domišljatoj akciji Ljubitelja kafe. Samo za dame koje su ovih dana (ali i danas) pristupile njihovoj Facebook aplikaciji, desilo se nešto neverovatno romantično i razoružavajuće. Evo o čemu se radi.

Jutro je započelo uobičajenim pregledom pošte, gde sam naišla na link koji me je uputio na sledeću stranicu:

Širom grada, ali i zemlje, nastala je potpuna pomama među pripadnicama nežnijeg pola, a muškarci su počeli da se raspituju ko to njihove devojke i žene obara s nogu. Kako saznajemo, reč je o zgodnom i veoma šarmantnom mladom gospodinu koji se krije iza pseudonima Donbatica. Žene će možda želeti mnoge stvari od muškarca, ali postoji nekoliko univerzalnih koje čine razliku, a to je upravo ono što Donbatica njima poklanja. A ja sam dobila pesmu „Ostani“ od Zdravka Čolića i predivnu ružu:

Dolazak na kućnu adresu sa ružom u ruci, gitarom, spreman da zasvira samo njoj posvećenu romantičnu melodiju. Svaki cvet, kao i pesma ima svoje značenje, pa tako Donbaticu možete poslati i na adresu vaše prijateljice, ukoliko želite da joj izmamite osmeh.

Pitate se kako da i vi upoznate ovog srcelomca? Ako ste dama, imate sreće, jer dovoljno je da kliknete jednom i da pristupite aplikaciji na Facebook stranici Ljubitelja kafe.

Dragi muškarci, ukoliko možete da učinite svaki dan da se vaša devojka ili žena oseća bolje nego druge žene oko nje, ona će vam biti zahvalna i voleće vas svakim danom sve više.

Specijalno za 8. mart, Ljubitelji kafe ovim gestom poručuju da svaki dan treba da slavimo kao da je Dan žena.

Mene su svakako obradovali i izmamili mi veliki osmeh, a vama? 🙂

 


Podeli dalje

3 komentara

Click here to post a comment