Akcije

Konkurs za izlaganje na festivalu Katapult Home

Konkurs za izlaganje na festivalu Katapult Home
Podeli dalje

katapult homePero Art Centar u saradnji sa časopisom “Enterijer”  raspisuje konkurs za izlaganje na “Katapult Home”, festivalu upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću. “Katapult home” biće održan u glavnom holu tržnog centra Delta City od 24-26. februara,  od 10:00-22:00 časa.

Pero Art Centar u saradnji sa časopisom “Enterijer”  raspisuje konkurs za izlaganje na “Katapult Home”, festivalu upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću. “Katapult home” biće održan u glavnom holu tržnog centra Delta City od 24-26. februara,  od 10:00-22:00 časa.

Svi zainteresovani za učešće na konkursu, mogu aplicirati sa upotrebnim  unikatima za dekor i enterijer. Potrebno je poslati 5-8 fotografija radova u rezoluciji ne većoj od 1mb, podatke i kontakt telefon na mail: katapulthome@galerijapero.com. Rok za prijavu je 17. februar. Rezultati konkursa biće objavljeni 18.februara.

Izlagači sa sitnijim unikatima biće raspoređeni na tipskim stolovima dimenzija 80×90cm. Izlagači koji izlažu nameštaj, lampe i slično, biće raspoređeni u prostoru glavnog hola Delta City-ja.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook