Akcije

Popusti.rs i OrganVlasti nagrađuju!

Popusti.rs i OrganVlasti nagrađuju!
Podeli dalje

popusti.rsKo kaže da se vreme na Facebooku ne isplati? Popusti.rs i Organ Vlasti uveravaju vas u suprotno na vrlo lep i konkretan način!

Ko kaže da se vreme na Facebooku ne isplati? Popusti.rs i Organ Vlasti uveravaju vas u suprotno na vrlo lep i konkretan način!

Krajem prošle godine, na našoj Facebook fan stranici, instalirali smo aplikaciju koja meri aktivnost fanova jedne stranice. S tim u vezi, Organ Vlasti odučio je da, svakog meseca, nagradi najaktivnijeg fana iliti člana vrednom nagradom. I tu na scenu stupaju fantastični ljudi iz Popusti.rs. Kao najpopularniji web sajt za grupnu kupovinu, Popusti.rs se brzo istakao svojom kvalitetnom ponudom i velikim popustima za najširi spektar kupovina, kako u glavnom gradu, tako i u čitavoj Srbiji. Kontaktirali smo ih i sa njima dogovorili ovomesečnu nagradu za najaktivnijeg fana stranice OrganVlasti.com na Facebooku i to – nezaboravan vikend u čistom luksuzu Best Western Ambassador hotela u Temišvaru – za dvoje! Dobro ste pročitali, najaktivniji član naše facebook stranice osvojiće ovo divno, romantično putovanje, zahvaljujući  ljudima iz Popusti.rs.

Nagrađenom/oj unapred čestitamo i očekujemo komentare o smeštaju i provodu kada se vrate, a vi, dragi posetioci sajta i stranice, nastavite se igrati sa nama i možda baš vi, sledeći put, dobijete neku od lepih i vrednih nagrada.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook