Akcije

Kuvamo za decu Prihvatilišta!

Kuvamo za decu Prihvatilišta!
Podeli dalje

Dođite da kuvamo za decu Prihvatilišta! Pridružite se jednoj sjajnoj akciji koju priređuje Foodiebackpacker sa građanime Beograda.

 

U petak 25. decembra dešava se poseban događaj za klince iz Prihvatilišta i sve koji budu prisutni. Naime, od 12 časova kreće zajedničko praznično kuvanje i druženje sa decom koja tamo borave i cela akcija je osmišljena tako da svi u njoj učestvujemo, družimo, lepo zabavimo i stvorimo neke lepe uspomene za decu i nas same.

Na akciju nas poziva Derya Ozuvali iz Istanbula, poznatiji kao FoodieBackpacker, putujući food bloger koji širom Evrope upoznaje nove ljude i priprema hranu na privatnim događajima i okupljanjima. Nekadašnji vlasnik popularnog noćnog kluba koji je ugošćavao najveće svetske zvezde napustio je svoj dotadašnji život i pre dve godine okrenuo list i započeo uzbudljiv život o kojem svi sanjaju – putuje svetom, upoznaje nove ljude i jede dobru hranu. Više o njemu i njegovim avanturama potražite na sajtu FoodieBackpacker.

kuvamo-za-decu-prihvatilišta-v

Ako imate malo vremena, dođite 25. decembra u Prihvatilište za decu u Bulevaru oslobođenja 219 od 12 časova, ponesite dobro raspoloženje i kulinarske veštine, a možete i 500 dinara (nije obavezno) za troškove hrane i zabavimo se kuvajući i družeći se sa decom kojoj je malo sreće i veselja itekako neophodno ovih dana.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook