Akcije

Vredi reći – nova kampanja L’oreala namenjena ženama

Vredi reći – nova kampanja L’oreala namenjena ženama
Podeli dalje

Vredi reći iliti #WorthSaying je nova kampanja L’oreala koja je pokrenuta upravo večeras, pred 73. dodelu Golden Globes nagrada. O čemu se radi?

 


Francuski modni brend pokrenuo je kampanju #WorthSaying (vredi reći) kako bi osnažio glumice i podržao ih u borbi protiv seksizma, nejednakih uslova rada i svih ostalih oblika diskriminacija sa kojima se pripadnice lepšeg pola susreću.

 

Kampanja je integrisana u sam slogan kompanije „Because You’re Worth It„, što je nešto u šta cela kompanija veruje i ispred čega stoji. Prema rečima predsednice L’oreala, Karen Fondu, „prepoznali su važnost osnaživanja moćnih reči žena širom sveta kako bi njihova konverzacija dospela, uticala i inspirisala što je više žena moguće„.

 

Akciju su podržale brojne poznate dame, među kojima i Eva Longoria kao promoter brenda i žestoki zagovornik prava žena u svetu sedme umetnosti.

Kampanja i hashtag #WorthSaying su namenjeni da idu preko puke lepote i da podstaknu žene – kako poznate tako i one koje to nisu – da podele nešto za šta veruju da vredi reći.

Ovo je naš vid podrške:

 

vredi-reći-v

Koji je vaš?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook