Akcije

Indija za početnike humanitarna izložba fotografija

Indija za početnike humanitarna izložba fotografija
Podeli dalje

Spojite uživanje i humanitarnost – Indija za početnike je izložba fotografija čijom kupovinom pomažete deci oboleloj od malignih bolesti.

 

U ponedeljak, 18. januara, sa početkom u 19 časova, otvara se izložba Indija za početnike koja je humanitarnog karaktera. U pitanju je predstavljanje bogate i koloritne kulturne baštine, svakodnevni život stanovnika i nesvakidašnji prizori iz živopisne prirode prelepe i jedinstvene Indije.

indija-za-početnike-humanitarna-izložba-fotografija-v

6 avanturista zabeležilo je svoja iskustva sa proputovanja Indijom i ovekovečilo ih predivnim fotografijama; malo više o njihovom boravku tamo preneli smo vam iz pera Dušana Lopušine početkom decembra.

 

Pri povratku sa putovanja u Indiju, ovaj tim ljudi pokrenuo je humanitarni projekat Indija za početnike u okviru kojeg je i sama izložba fotografija humanitarnog karaktera jer su sva sredstva koja se budu prikupila tokom izložbe namenjena za aktivnosti Udruženja roditelja dece obolele od malignih bolesti „Zvončica„, pri Institutu za zaštitu zdravlja majke i deteta Srbije.

 

indija-za-početnike-humanitarna-izložba-fotografija-v1

Izložba će za posetioce biti otvorena do 29. januara, a za sve koji nisu u mogućnosti da dođu i posete je, svoje donacije mogu ostvariti i putem sajta Indija za početnike.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook