Akcije

Pampers modernizuje 10 porodilišta u Srbiji

Pampers modernizuje 10 porodilišta u Srbiji
Podeli dalje

Pampers modernizuje 10 porodilišta u Srbiji, nakon što su prebrojani glasovi u akciji koju je ovaj brend prošle godine pokrenuo na Facebooku.

 

Podsetiću, svi mi smo imali priliku da svojim glasom doprinesemo koja će porodilišta u Srbiji dobiti Pampers donaciju i tako pomoći njihovu modernizaciju. Akcija je imala odličan odziv, glasalo je više od 71.000 ljudi, od čega je najviše glasova otišlo porodilištu u Požarevcu (više od 15.000!). Ostali odabrani gradovi (po broju glasova) su:  Kraljevo, Bačka Topola, Užice, Sjenica, Lazarevac, Novi Pazar, Valjevo, Senta i Priboj. Ukupno deset porodilišta, jedno iz svakog nabrojanog grada dobiće Pampes pomoć u vidu nameštaja za novorođenčad i pelena.

pampers-modernizuje-10-porodilišta-u-srbiji-v

Lično, osećam zadovoljstvo što sam doprinela da se grad za koji sam i ja glasala nađe na listi odabranih i što sam prethodnim pisanjem i pozivanjem dragih ljudi, podržala akciju i brend u koji verujem i koristim već 15 godina.

 

Isporuke donacija će početi u narednim danima i u pitanju su krevetići za bebe, stolice za porodilje i pelene potrebne za 2 meseca u veličinama 0 i 1.

 

Ova akcija pokrenuta je prošle godine kao vid zahvalnosti prema svim roditeljima iz Srbije koji su podržali 10-godišnju kampanju Pampersa i UNICEF-a „1 pakovanje = 1 vakcina“ za iskorenjivanje neonatalnog tetanusa, bolesti od koje je od početka kampanje spašeno oko 500.000 novorođenčadi.

* Tekst pisan u saradnji sa Pampers Srbija

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook