Akcije

Lepša strana Srbije: Lifestyle Serbia

Lepša strana Srbije: Lifestyle Serbia
Podeli dalje

Da Srbija nije samo zemlja u kojoj navijači vode i uređuju državu (iako često jeste), zemlja u kojoj je besparica sve veća, a nezaposlenost raste, pokazuje jedna divna i obećavajuća kampanja Lifestyle Serbia u okviru Turističke organizacije Srbije.

Kreatori kampanje Slava Mićić, Ana Marija Popović i Jelena Karakaš potrudile su se da, u moru svakodnevne nevesele clike Srbije, prikažu i predstave lepše i zabavnije lice naše divne zemlje, sa ciljem da pokažu kako Srbija i njeni građani imaju itekako štošta dobrog i kvalitetnog da prikažu svetu.

lepsa_strana_srbije_lifestyle_serbia_v

Pred vama i nama je online razglednica Lifestyle Serbia – kampanja koja želi da pokaže mladu, urbanu Srbiju! Modernu i brzu, ali koja ne propušta da popije kafu sa prijateljima! Srbiju 21. veka, ali koja poštuje svoju tradiciju! Štaviše, šeruje je na Instagramu! Srbiju koja voli sunce i svoje reke, koja voli svoje planine, i koja zna da uživa u svakom trenutku! Srbiju koja zna da je život samo jedan!

lepsa_strana_srbije_lifestyle_serbia_v1

Deo ove inspirativne kampanje možemo biti i mi sami: koristeći hashtag #lifestyleserbia svaki put kada na internetu poželite da podelite fotografije vaših omiljenih mesta i aktivnosti u Srbiji!

lepsa_strana_srbije_lifestyle_serbia_v2

Promenimo sliku Srbije, pokažimo da smo kvalitetniji i bolji od predrasuda koje o nama vladaju 🙂


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook