Akcije

Milion Razloga šetnja podrške

Milion Razloga šetnja podrške
Podeli dalje

Kao i prethodnih godina, kompanija Avon i ove godine organizuje Milion Razloga šetnju podrške obolelima od raka dojke – pridruži se i ti!

 

U Beogradu 18.10.2014. u Knez Mihailovoj kod česme kod Filozofa od 11h do 16h održava se ružičasti dobrotvorni bazar, na kom će učestvovati članice NALOR-a (Nacionalna Asocijacija lečenih od raka) i lekari sa Instituta za javno zdravlje i Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije koji će savetima pomoći prisutnim sugrađanima.

Od 13h biće organizovana trka muškaraca u štiklama kojom će hrabri muškarci pokazati jedinstvenu podršku majkama, sestrama, devojkama, drugaricama i svim ženama iz svog okruženja, u borbi protiv raka dojke. Posle trke će uslediti i sada već tradicionalna ružičasta Milion Razloga šetnja Knez Mihailovom.

I ove godine kampanjom „Miliooooon razloga zašto želim svet uz tebe“ u organizaciji Fonda B92, kompanije Avon i Ambasade SAD u Srbiji, a uz podršku Ministarstva zdravlja i grada Beograda, obeležava se oktobar kao Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke.

milion_razloga_šetnja_podrške_m
Cilj je da se skrene pažnja javnosti da je rak dojke i dalje jedan od vodećih uzroka smrtnosti žena u Srbiji, najčešće u dobi između 40 i 50 godina i istakne značaj preventivnih redovnih lekarskih pregleda, jednom godišnje kao i da se podrži pokretanje programa psihosocijalne podrške ženama i njihovim porodicama koje se suočavaju sa dijagnozom raka dojke.

Vidimo se tamo!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook