Akcije

Telenor Samit mladih 2014.!

Telenor Samit mladih 2014.!
Podeli dalje

Imaš između 18-25 godina i želiš da doprineseš društvenim promenama kroz digitalnu komunikaciju? Prijavi se za Telenor Samit mladih 2014.!

 

Kompanija Telenor otvorila je konkurs za globalni Telenor Samit mladih u Oslu, koji se organizuje u saradnji sa Nobelovim centrom za mir. Konkurs je otvoren za sve mlade iz Srbije, od 18 do 25 godina, koji teže ka tome da doprinesu društvenim promenama i veruju da upotreba digitalnih komunikacija našu zajedničku budućnost može da učini boljom. Svi zainteresovani prijave mogu da podnesu do 17. oktobra na ovom sajtu.

Izabrani predstavnici učestvovaće na Samitu mladih koji će u Oslu, od 9 – 11. decembra, okupiti 28 učesnika iz svih evropskih i azijskih zemalja u kojima Telenor posluje. Tokom trodnevnog skupa mladi će imati priliku da na brojnim radionicama razvijaju svoje ideje, upoznaju vodeće lidere i globalne stručnjake iz Telenor grupe i Nobelovog centra za mir, kao i da prisustvuju svečanostima povodom dodele Nobelove nagrade za mir.

Domaćin Samita mladih je Telenor grupa, u saradnji sa Nobelovim centrom za mir. Više informacija o predstojećoj konferenciji svi zainteresovani mogu da pronađu na sajtu Telenor Samit mladih, otvorenoj Facebook stranici, kao i na zvaničnom sajtu Telenora Srbije.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook