Akcije

Novi Eko park u Somboru

Novi Eko park u Somboru
Podeli dalje

Svečanom ceremonijom održanom na Trgu republike u Somboru, otvoren je jedinstveni eko park u Somboru, koji je prvi u nizu od 7 parkova u okviru kampanje Dunavski Eko parkovi.

 

Eko park u Somboru poklon je Coca-Cola sistema u Srbiji građanima ovog grada, a izgrađen je uz podršku poslovne asocijacije NALED i WWF – svetskog fonda za prirodu.

Projekat izgradnje eko parkova u podunavskim gradovima rezultat je desetogodišnjeg ulaganja Coca-Cola sistema Srbije u unapređenje životne sredine u našoj zemlji, a njihova izgradnja obogatiće sedam lokalnih zajednica novim, kompletno uređenim, zelenim površinama za odmor, rekreaciju i razonodu.

novi-eko-park-u-somboru-v

„Izgradnjom eko parka koji poklanjamo svim građanima Sombora želeli smo da stvorimo malu oazu koja će služiti mnogim budućim generacijama kao mesto za okupljanje i razonodu svakog dana. Park je opremljen solarnim osvetljenjem, posebnom dunavskom edukativnom klupom kao i sadržajima za najmlađe i sa ponosom ističemo da je ovo veliki početak naše kampanje oplemenjivanja 7 lokalnih zajednica sličnim dunavskim eko parkovima.“ – izjavio je Dragan Lupšić, direktor sektora za odnose s javnošću i komunikacije, Coca-Cola Hellenic Srbija i Crna Gora.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook