Akcije

Obezbeđen odlazak najboljih učenika na međunarodne olimpijade znanja

Obezbeđen odlazak najboljih učenika na međunarodne olimpijade znanja
Podeli dalje

Zahvaljujući podršci KPMG Beograd, obezbeđen odlazak najboljih učenika na međunarodne olimpijade iz prirodnih nauka!

Najbolji srednjoškolci matematičari, hemičari, fizičari i informatičari otputovaće i ove godine na međunarodne naučne olimpijade zahvaljujući podršci KPMG Beograd, koji je za sve učenike i mentore obezbedio avionske karte za takmičenja, kotizacije i prateće troškove u vrednosti od 2,3 miliona dinara.

Srbiju će na međunarodnim olimpijadama predstavljati 25 učenika i 11 mentora. Naši najbolji hemičari ove godine učestvuju na medjunarodnoj olimpijadi na Tajlandu od 6. do 15. jula, matematičari putuju na olimpijadu u Rio de Žaneiro od 12. do 23. jula, fizičari učestvuju na olimpijadi u Indoneziji od 16. do 24. jula, a informatička olimpijada je ove godine u Teheranu od 28. jula do 4 avgusta.

Uz pomoć KPMG i najbolji učenici osnovnih škola otputovaće na Međunarodnu juniorsku naučnu olimpijadu, svetsko takmičenje iz hemije, biologije i fizike, koje će biti održano u Holandiji od 3. do 12. decembra.

obezbeđen odlazak najboljih učenika na međunarodne olimpijade znanja, potpisivanje ugovora

Ugovore o donaciji od 2,3 miliona dinara potpisali su predsednici društava matematičara, fizičara i hemičara Srbije Vojislav Andrić, Ivan Dojčinović i Živoslav Tešić i direktor KPMG u Beogradu Džejms Tornli.

KPMG je i prošle godine sa više od dva miliona dinara pomogao odlazak najboljih učenika iz Srbije na medjunarodne olimpijade, sa kojih su se vratili okićeni sa jednom zlatnom medaljom, osam srebrnih i 14 bronzanih medalja.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook