Akcije

Plemenita akcija uprave Doma i novosadskih srednjoškolaca

Plemenita akcija uprave Doma i novosadskih srednjoškolaca
Podeli dalje

Ova plemenita akcija Uprave doma i novosadskih srednjoškolaca itekako zaslužuje da se za nju nadaleko čuje. Pogledajte o čemu je reč.

Da nije teško biti fin i da ima nade za bolje sutra, srednjoškolci iz Doma učenika „Brankovo kolo“ svakako potvrđuju. Naime,  njihova plemenita akcija koju su organizovali u čast odlaska u penziju dugogodišnjeg portira čika Mileta, jedan je od onih primera koje treba deliti i o kojima treba pričati.

O čemu se radi?

Da bi mu se, na neki način, odužili za sve što je tokom radnog veka radio, kolektiv učeničkog doma i sami đaci su se organizovali i kupili, a potom i sredili auto Golf 2 i tako čika Mileta ispratili u zasluženu penziju. Priču o tome su objavili na svojoj Facebook stranici i mi je u celosti prenosimo:

Da podelimo sa vama jednu lepu priču. Naš portir, čika Mile je stekao uslove da ode u penziju, a u našem domu je radio 35 godina. Najveća želja mu je bila da priušti sebi skroman auto. Tu nastupaju njegove kolege portiri a pridružuje im se ceo kolektiv u nameri da Miletu kupimo svi zajedno auto. Sve u tajnosti auto je kupljen i to Golf 2.

plemenita akcija uprave doma i novosadskih srednjoškolaca, čika mile

Zaposleni zajedno sa učenicima su auto doterali, ispolirali, ukrasili i sve je bilo spremno za iznenađenje. U kutiji punoj bombona krio se ključ od auta koji je uručen i uz sreću i suze ispratili smo našeg čika Mileta u penziju.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook